14 лица са задържани до момента в столичния квартал Христо Ботев.

...
14 лица са задържани до момента в столичния квартал Христо Ботев.
Коментари Харесай

14 задържани в столичния квартал Христо Ботев

14 лица са арестувани досега в столичния квартал " Христо Ботев ". Има данни, че колите и домовете им се употребяват за незаконна активност, което провокира неотложната намеса на Министерство на вътрешните работи. Проверени са 14 адреса, оповестиха от полицията.
Още по темата
>

Целта е да се противодейства на стандартната престъпност, на наркоразпространението, на закононарушения срещу политическите права на жителите, запазване на публичния ред и реализиране на превантивна активност.

На входовете и на изходите на квартала от ранните утринни часове до обяд бяха построени 8 контролно-пропускателни пункта, ситуирани са и два мобилни екипа.

В спецакцията бяха включени чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи, ГДБОП и Групово дело " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ". 



Днес основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров заяви, че от 19 август до 28 септември са извършени над 97 профилирани полицейски интервенции на територията на цялата страна. Разкрити са над 550 закононарушения, формирани са повече от 420 досъдебни и бързи производства. Задържани са 446 души.

Прокуратурата осведоми, че от началото на предизборната акция в прокуратурата са формирани 44 досъдебни производства и 333 преписки, свързани с нарушение на политическите права.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР